Δραστηριότητες Hemera Holiday Home Villa in Santorini

Δραστηριότητες

Το ΑΚΡΩΤΗΡΙ είναι ένα μικρό ψαροχώρι αλλά το γεγονός ότι ένας τέτοιος αξιοθαύμαστος πολιτισμός ανθίζει εδώ για περίπου 15 αιώνες, του δίνει ένα ιδιαίτερο κύρος. Η αρχαία πόλη του Ακρωτηρίου είναι η πιο σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη στην ανατολική Μεσόγειο. Η ηφαιστειακή έκρηξη (1600 π.Χ.) κάλυψε με τη λάβα την αρχαία πόλη και τη διατήρησε σε άριστη κατάσταση, όπως συνέβη στην Πομπηία.

Αξίζει να επισκεφτείτε το χώρο! Θα μαγευτείτε περπατώντας μέχρι το Καστέλι και τον Γουλά αργά το βράδυ, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν μουσικές βραδιές και θαυμάζοντας το εντυπωσιακό σκηνικό του Λευκού Φάρου στους βράχους!

Έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε νόστιμους θησαυρούς στις παραδοσιακές ταβέρνες και τα εστιατόρια ή να πιείτε το ποτό ή τον καφέ σας στο Ακρωτήρι, αλλά και να περπατήσετε κατά μήκος της πλατείας του Μεγαλοχωρίου, ένος άλλου παραδοσιακού χωριού, πολύ κοντά στο κατάλυμα. Σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, εστιατόρια, ταβέρνες, αρτοποιεία, φαρμακείο, ΑΤΜ: όλα σε μικρή απόσταση με τα πόδια/αυτοκίνητο.

Το Ακρωτήρι είναι το σημείο, από όπου μπορείτε να πάρετε το μονοπάτι που οδηγεί στην Κόκκινη Παραλία ή το καραβάκι προς την Λευκή Παραλία ή τους χωματόδρομους που οδηγούν στα Μέσα Πηγάδια και στο Γιαλό. Οι οργανωμένες και κοσμοπολίτικες μαύρες αμμουδιές του Περίβολου και της Περίσσας απέχουν μόλις 10 λεπτά από τη βίλα. Η Βλυχάδα και ο Θέρος με το θεαματικό σεληνιακό τοπίο και τα ηφαιστειακά πετρώματα είναι επίσης κοντινές παραλίες που μπορείτε να επισκεφθείτε όσο μένετε στη βίλα Hemera Holiday Home. Επιπλέον, υπάρχουν δραστηριότητες όπως windsurfing, καταδύσεις, ψαροντούφεκο κ.λπ.

Διατίθεται ενοικίαση ποδηλάτων και η περιοχή είναι δημοφιλής για ιππασία.

Ο Αρχαιολογικός Χώρος του Ακρωτηρίου απέχει 1,3 χλμ. από τη βίλα Hemera Holiday Home. Σημειώστε ότι μπορείτε να κάνετε θαλάσσια περιήγηση στο ηφαίστειο (Νέα Καμένη), τις θερμές πηγές και τη Θηρασιά.

Οι περιηγήσεις κρασιού είναι ένα ακόμη must στο νησί.

Θα έχετε την αίσθηση ότι ο χρόνος έχει σταματήσει και άφησε το χαρακτήρα ολόκληρης της περιοχής άθικτο: το χαρακτήρα της πραγματικής Σαντορίνης.

Καλωσήρθατε και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας!

×

Did you see our 2020 offers?

Explore the variety of our Special Offers, ask us for your Promo Code as former Guest, get the discount and enjoy your vacations!